Author Topic: Opera doesn't have a version number  (Read 1293 times)

Offline NekoJonez

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Opera doesn't have a version number
« on: May 30, 2018, 02:57:42 AM »
Very very minor thingy... but it triggers my OCD like crazy.
Every software has a version number attached to it in the list, but Opera doesn't. :(

Can this be fixed?

Offline Admin - Omar

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1012
    • View Profile
    • Patch My PC
Re: Opera doesn't have a version number
« Reply #1 on: August 24, 2018, 02:11:20 PM »
Is this still happening? We don't see this in our tests!

Offline NekoJonez

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Opera doesn't have a version number
« Reply #2 on: March 09, 2019, 03:13:07 AM »
It seems to be fixed.