Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PaleFacedGinger

Pages: [1]
1
It is set to C:\windows\ccm\logs\PatchMyPCInstallLogs

2
Hi there,
I have noticed some 1622 erros when trying to install 7Zip from the Software Center. Investigating it I have found the issue. When looking in the CCMCache the Package.xml refers to an E: drive, as below...

<CommandLine>/MainFile=7z1900-x64.msi├┐"/MainArg=ALLUSERS=1 MSIRMSHUTDOWN=2 REBOOT=ReallySuppress"├┐/SkipProcessList=7zFM.exe|7zG.exe|7z.exe├┐/ShortcutFileName=7-Zip├┐"/LoggingSwitch=/l {path}"├┐/PrefixInstallLog├┐/LoggingPath=E:\PatchMyPCInstallLogs</CommandLine>

If I change it to C: and run 'PatchMyPC-ScriptRunner.exe /InstallPackage' from an elevated command prompt it installs fine with no issues.
So I checked the source and it is C:. I'm confused, was this a mistake that was fixed or is something else going on here? I have redistributed the application and it now works!


3
When stuff like this happens do you have a way to notify customers? Is their something I can sign up for?
Thanks.

4
Okay, that makes sense. Thank you for getting back to me.

5
Well this is proving to be a pain in the bum! We use Umbrella Roaming Client for internet proxy. This has all be fine until we have found ourselve with a 'bad version', namely 2.3.31.
Cisco claim that 2.3.31 would have only automatically updated if we were on "a 'staged' program" which we are not and that we must have installed it ourselves through PMPC/SCCM. Am I right in thinking that PMPC only downloads public releases of software? Meaning that Cisco must have released 2.3.31 in to the wild at some point. (It has since been shelved and 2.2.580 is now the current version!).
THanks :)

6
Hello everyone  :)
We are having an issue with Webex Teams. Each time it updates the previous version is left behind (still showing in Programs & Features). It only ever shows two, the current and the last one.
I'm not sure if this is a Patch My PC issue, or Cisco/Webex, or our environment. Has anyone else seen this behaviour?
Thank you  :)

Edit: This doesn't seem to effect the functionality of the application in any way.

Pages: [1]