Author Topic: "Modify Published Updates Wizard" doesn't show new updates  (Read 698 times)

Offline FabianR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Hi

I just realized that when I run the "Modify Published Updates Wizard" and search for an update, let's say Adobe Acrobat Reader DC, the newest one that is shown is version 20.006.20042.
But there is already version 21 out.
It's the same with other products, i.e. VLC.

The publishing service updates every day, last time yesterday 7pm.
What can I do to get the latest updates?

Thanks,
Fabian

Offline Justin Chalfant

  • Patch My PC Support
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2151
    • View Profile
    • Patch My PC Support
Re: "Modify Published Updates Wizard" doesn't show new updates
« Reply #1 on: May 11, 2021, 06:58:14 AM »
Can you open a case here: https://patchmypc.com/technical-support and attach the logs for updates not publishing? We will need logs to help more on this one.

Offline Jordan

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: "Modify Published Updates Wizard" doesn't show new updates
« Reply #2 on: May 11, 2021, 08:23:54 AM »
Hi Fabian,

The publisher should automatically pull in the newest version of the update.

I just tested and it looks like we do have the version 21 in the catalog.

I would suggest opening a support ticket and sharing your settings.XML and the patch my pc log.

Offline FabianR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: "Modify Published Updates Wizard" doesn't show new updates
« Reply #3 on: May 11, 2021, 11:29:57 PM »
I checked again this morning and now I see the newest updates of Adobe Reader DC and VLC. So it seems to work now.
I'll keep an eye on it when I finish my tests in the next few days.

Offline Jordan

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: "Modify Published Updates Wizard" doesn't show new updates
« Reply #4 on: May 12, 2021, 06:02:43 AM »
VLC - did have some issues with their download site yesterday causing timeouts. It's possible you were affected by that.